Werken bij Unix Support Nederland biedt je vele mogelijkheden!


Unix Support Nederland kiest al sinds 1991 voor Unix. We doen natuurlijk wel veel meer dan alleen Unix. Enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij verrichten, zijn: Linux beheer, monitoring, systeemontwikkeling, database beheer, netwerk ontwerp en bouw, storage beheer en het ontwerpen en beheren van virtualisatie-oplossingen. Wij blijven echter wel gecentreerd rondom Unix en Linux. Kom je bij USN, dan weet je dus waar je voor kiest!

 

Unix Support Nederland als werkgever

USN als werkgever heeft je veel te bieden. Naast uitdagende en leerzame opdrachten bij diverse vooraanstaande bedrijven, zijn onze arbeidsvoorwaarden uitstekend. Een goed salaris, een tegemoetkoming in de pensioenvoorziening en een lease-auto vormen bij ons onderdelen van het standaardpakket. Bij Unix Support Nederland heb je een zelfstandige en dynamische baan in een stimulerend klimaat. Jouw mening en inbreng wordt door ons gerespecteerd. Verder houdt Unix Support Nederland altijd rekening met de reisafstand en zo is de kans groot dat je altijd dicht bij huis werkt. Tot slot heerst er bij Unix Support Nederland een hechte teamgeest in een informele en collegiale werksfeer.

 

Opleidingen

Als werknemer bij USN sta je niet stil. Bij USN vinden wij het belangrijk te investeren in jou en je toekomst. Wij schenken veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkelingen. Samen met jou investeren we in trainingen en opleidingen op zowel technisch gebied als op het gebied van jouw brede persoonlijke ontwikkeling. USN doet dit samen met jou, dus je hebt veel inbreng in de keuze van de opleidingen en cursussen die jij wilt volgen. USN biedt je alle kans om door te groeien.

 

Wat USN jou te bieden heeft in een notendop:

• Uitdagende en leerzame opdrachten
• Zelfstandige en dynamische baan
• Goed salaris
• Informele, collegiale werksfeer
• Persoonlijke ontwikkeling
• Training en opleidingen
• Doorgroeimogelijkheden
• Lease-auto
• Tegemoetkoming in de pensioenvoorziening


Ben jij toe aan verbreding en plezier in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zijn er nog vragen of wil je meer informatie over werken bij USN, neem dan gerust contact met ons op via email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel ons op het telefoonnummer: 020-7059940