U vraagt, wij leveren!

Heeft u specialistische IT kennis nodig? Dan bent u bij Unix Support Nederland aan het juiste adres! Naast al onze technische vaardigheden hecht USN veel waarde aan ethiek en gezond verstand. Het specialisme dat u bij USN betrekt is dan ook zonder uitzondering een slimme engineer met passie voor zijn vak. Hij is betrokken bij uw organisatie en gewoon een fijne en betrouwbare collega. En daar zijn we bij USN trots op. Bij Unix Support Nederland vindt u niet alleen specialisten met diepgaande kennis en concrete ervaring, u vindt er ook onverwacht handige combinaties van talenten.

Zoekt u bijvoorbeeld een ervaren AIX LPAR docent met kennis van Websphere die een team kan leiden en uw projecten op basis van Prince II binnen budget gaat opleveren? Of bent u juist op zoek naar een Solaris specialist met kennis van Python systeemontwikkeling, maar ook met expertise op het gebied van Perl, Java en J2ee die u tevens inhoudelijke adviezen kan geven over uw geplande SAN implementatie? Aan de andere kant kunt u ook op zoek zijn naar een Oracle EBS ontwikkelaar met 20 jaar ervaring en gespecialiseerd is in Oracle Rac die ook nog eens diepgaande kennis heeft van LDAP en VMware. En dat voor 24 uur per week in Zwolle op project- of detacheringsbasis? Unix Support Nederland heeft deze specialisten voor u.


Unix Support Nederland biedt u verscheidene specialisten met elk weer concrete kennis en ervaring op uiteenlopende gebieden, zoals een:

• Projectleider
• Teamleider

 Systeembeheerder
Applicatiebeheerder
Databasebeheerder
Netwerkbeheerder
Architect
Ontwikkelaar
Docent
Incident manager
Change manager
 Problem manager
Spoed?! Vraag naar de 'EHBO dienst' voor eerste hulp bij incidenten met Linux en UNIX en Oracle systemen


Naast de verscheidenheid van specialisten op diverse gebieden heeft elke Unix Support Nederland specialist de volgende mentaliteit:

Gedreven
Werkethiek
Loyaal
Betrouwbaar
Collegiaal
Interesse en betrokkenheid bij uw organisatie
Oog voor detail, maar ook zicht op het geheel
Denkt, handelt en toont initiatief in het belang van u
Staat voor 100% achter de aangeboden oplossingen en adviezen


Wilt u een samenwerking aangaan met onze specialisten? U kunt het ons dan laten weten via het aanvraagformulier. Via dit formulier kunt u uw ideale profiel van onze specialisten opstellen en naar ons opsturen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen met de oplossing.  Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen met Rob Vermeulen op telefoonnummer: 020-70 599 40.